Comenzi torturi online sau telefonic la +40 0314 158-551

Termeni și condiții

Prin crearea și utilizarea unui cont de utilizator pe ComenziTorturiNaturale.ro, sunteți de acord termenii și condițiile prezentate mai jos.
Plasarea și finalizarea unei comenzi pe ComenziTorturiNaturale.ro presupune ca ați citit, ați înțeles și sunteți în totalitate de acord cu Termenii și Condițiile specificate la această secțiune, la care aveți acces in permanența și spre care vă redirecționăm inclusiv în momentul plasării comenzii dumneavoastre.Conținutul secțiunii Termeni și Condiții de pe ComenziTorturiNaturale.ro poate suferi modificări oricând, fără a fi necesar acordul utilizatorilor site-ului în prealabil și fără a fi necesară notificarea cu privire la modificări.

Definiții termeniClient sau Utilizator – persoana fizică sau persoană juridică ce vizitează ComenziTorturiNaturale.ro si/sau vizualizează paginile site-ului în vederea plasării unei comenzi de produse, indiferent dacă își crează cont prin înregistrare, achiziționează direct ca vizitator fără a se înregistra, plasează comanda telefonic sau prin e-mail.

Contul utilizatoruluiacces la o secțiune ce conține informații pe care utilizatorul site-ului le oferă în vederea procesării comenzii și la istoricul si detaliile comenzilor plasate.

Vanzător  site-ul ComenziTorturiNaturale.ro Comandă – forma de comunicare între client și vânzător concretizată într-un document electronic care centralizează detaliile produsului sau produselor pe care clientul le dorește și le comandă, dar și informațiile necesare facturării si după caz, livrării. Prin plasarea comenzii clientul este de acord să primească produsele comandate și să efectueze plata acestora conform modalităților de plată disponibile și menționate pe ComenziTorturiNaturale.ro

Produse – orice produs și/sau serviciu, care urmează a fi furnizat/furnizate de către vânzător clientului.Contract – o comandă lplasată de către client și confirmată de către vânzător.Clientul acceptă termenii și condițiile în care este plasată comanda și încheiat contractul la momentul finalizării comenzii respective. Colaborarea se supune prevederilor legale pentru contractele la distanță.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul ComenziTorturiNaturale.ro este deținut și operat în totalitate de către Wood&Co Cafe SRL, Bulevardul Schitu Magureanu nr.35, ap.1., sector 1, Bucuresti, 010184, avand CUI: RO36252858 si J40/8882/28.06.2016, cont IBAN Piraeus BANK - RO29PIRB4201774555001000, telefon (031) 415 85 51.Folosirea sub orice formă și în orice scop a materialelor publicate pe site inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini/poze cu produsele, elemente de identitate vizuală, video, fără acordul Wood&Co Cafe SRL este interzisă și va fi pedepsită conform legislației române.

CONFIDENȚIALITATE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare, Wood&Co Cafe SRL are obligația de a administra datele personale pe care le furnizează clienții în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate. Scopul colectării datelor este de a onora cu succes comanda clientului si de a utiliza ulterior datele personale pentru reclamă, marketing și publicitate.Clientul/Utilizatorul are  dreptul de a cere site-ului ComenziTorturiNaturale.ro să înceteze expedierea de mesaje promoționale si/sau sa elimine datele sale personale din baza de date. Orice astfel de cerere se va data, semna și trimite de către utilizator prin email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dacă utilizatorul dorește să primească informații despre produsele și serviciile de pe ComenziTorturiNaturale.ro fără a fi/deveni client incă, acesta se poate abona la newsletter, furnizând adresa sa de email. Utilizatorul/clientul se poate dezabona de la newletter trimitând solicitarea pe e-mail catre ComenziTorturiNaturale.roUtilizatorii/clientii ComenziTorturiNaturale.ro sunt obligați să furnizeze doar datele lor personale și să nu furnizeze informații false despre ei.Informațiile obligatorii în vederea procesării unei comenzi sunt:

  •         Adresa de e-mail;
  •         Parola;
  •         Nume și prenume utilizator sau denumire firmă;
  •         Adresa de facturare și/sau Adresa de livrare;
  •         Număr de telefon.
  •        Cod unic de înregistrare (in cazul persoanelor juridice);
  •        Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului (in cazul persoanelor juridice);
  •        Banca și IBAN (in cazul persoanelor juridice);

Clientul/ utilizatorul se face responsabil de corectitudinea informatiilor furnizate si de eventuale incidente apărute pe parcursul colaborării dacă acestea reprezintă consecințe ale furnizării de informații false/ incomplete sau incorecte.Crearea unui cont de utilizator nu este obligatorie pentru plasarea unei comenzi. ComenziTorturiNaturale.ro iși rezervă dreptul de a putea șterge oricând contul unui utilizator. Dacă Poliția Română sau instanțele de judecată impun divulgarea informațiilor personale ale unui utilizator sau a mai multor utilizatori pentru soluționarea unui caz, site-ul ComenziTorturiNaturale.ro este obligat prin lege să furnizeze aceste date. ComenziTorturiNaturale.ro își rezervă dreptul de a stoca informațiile utilizatorilor pe perioadă nelimitată chiar dacă acestia nu s-au mai autentificat în site.

LIMITAREA RASPUNDERII

Ne străduim ca site-ul ComenziTorturiNaturale.ro să fie întotdeauna disponibil online. Cu toate acestea, pot exista situații în care din diferite motive sau erori de ordin tehnic, de securitate, de mentenanță, probleme ce țin de rețea, sau de alți furnizori de servicii, ori conjuncturi neprevăzute, acesta să nu fie disponibil. Din acest motiv disponibilitatea permanentă a site-ului nu este garantată iar ComenziTorturiNaturale.ro nu își asumă răspunderea în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de utilizatori/clienți, indiferent de intervalul de timp în care se întâmplă acest lucru.De asemenea, în cazul în care o comandă nu va fi procesată în timp util sau deloc din cauza unor eșecuri în domeniul comunicațiilor sau din cauza unor probleme de rețea, sau din cauza situațiilor menționate mai sus, fara a se limita la acestea, ComenziTorturiNaturale.ro nu se face responsabilă de eroarea survenită. În cazul în care vor surveni erori de acest fel, utilizatorul este invitat să refacă comanda si să informeze ComenziTorturiNaturale.ro printr-un email sau telefonic de situația în care a fost pus. Utilizatorul/clientul va considera comanda ca fiind plasată cu succes numai dupa ce reprezentanții ComenziTorturiNaturale.ro îi vor confirma în scris preluarea și începerea procesării comenzii.ComenziTorturiNaturale.ro nu se face responsabil în cazul în care, din culpa exclusivă a utilizatorului, produsul sau produsele comandate si preluate de către client/utilizator sau persoana desemnată de acesta se vor deteriora după preluare/livrare sau în cazul în care acesta sau acestea nu ajung la destinație după ce au fost înmânate persoanei de contact menționată în comandă de către utilizator.

PREȚURI

Toate prețurile afișate pe ComenziTorturiNaturale.ro sunt finale și includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii, va fi afișat prețul final total.ComenziTorturiNaturale.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja plasate, preluate si confirmate.

PROMOȚII ȘI REDUCERI

ComenziTorturiNaturale.ro are dreptul de a oferi promoții și reduceri pentru produsele de pe site pe perioade definite de timp. Aceste promoții și reduceri vor fi semnalizate clar, atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături, cât și pe factură.ComenziTorturinaturale.ro își rezervă dreptul de a oferi prețuri promoționale pentru anumite produse și/sau servicii. Acestea vor fi anunțate pe site și vor fi valabile numai pentru produsele menționate și numai în intervale de timp alese și specificate clar în descrierea produselor, la plasarea comenzii și/sau pe factură. În cadrul promoțiilor și reducerilor ComenziTorturiNaturale.ro are dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja plasate și confirmate.

PLATA

Modalitatea de plată este stabilită inainte de acceptarea comenzii de către ComenziTorturiNaturale.ro si va fi agreata de client/utilizator. ComenziTorturiNaturale.ro își rezervă dreptul de a solicita plata în avans integrală sau parțială în anumite situații.

COMANDA

Comanda plasată de utilizator/client devine valabilă din momentul primirii confirmării acceptării acesteia de către ComenziTorturiNaturale.ro.Torturile si produsele prezentate pe site sunt preparate exclusiv pe baza comenzii plasate de către utilizator, după ce aceasta este confirmată si acceptată. Prin plasarea comenzii, utilizatorul confirmă că dorește ferm să comande acel produs și că este de acord cu termenul de livrare comunicat de ComenziTorturiNaturale.ro iar în cazul unor întârzieri din perioade aglomerate sau din cauza traficului intens, ComenziTorturiNaturale.ro nu își asumă nici o răspundere.ComenziTorturiNaturale.ro își rezervă dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client, inainte de a accepta o comandă plasată de acesta direct pe site.Fiind vorba despre un preparat de cofetărie, greutatea solicitată in comandă poate suferi o marjă de eroare de +/- 15% , aceasta fiind considerată acceptată de către utilizator.În cazul în care indiferent de motiv, un anumit produs comandat de catre utilizator/client nu mai este disponibil, ComenziTorturiNaturale.ro nu va accepta comanda, va notifica utilizatorul în cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau email), iar acesta are dreptul de a alege anularea comenzii, schimbarea produsului indisponibil cu unul disponibil, sau de a-și da acordul pentru prelungirea termenului de livrare, daca există aceasta posibilitate si ComenziTorturiNaturale.ro i-o ofera.

LIVRARE

ComenziTorturiNaturale.ro nu asigură livrarea produselor. Fiecare client/utilizator care plasează o comandă va ridica produsele comandate de la cafeneaua Caffe&Latte la data si in intervalul orar stabilite de comun acord.Magazinul online ComenziTorturiNaturale.ro nu se face răspunzător pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare după ce produsul a fost predat persoanei de contact indicată în comandă.

GARANȚIA CALITĂȚII 

Termenul de valabilitate al produselor este de 24 de ore. Orice problemă legată de produse se ia in considerare numai dacă este semnalată la primirea/ridicarea produsului de catre client/utilizator. Ulterior, ComenziTorturiNaturale.ro are dreptul de a nu-si asuma răspunderea pentru eventuale probleme semnalate de catre client ce țin de aspectul produsului, greutate, textură, fără a se limita la acestea.ComenziTorturiNaturale.ro garantează pentru calitatea produselor de cofetărie preparate in laboratorul propriu, conform regulilor sanitare si de igienă reglementate legal. Toate produsele pot veni însoțite de Certificat de conformitate.Certificatul de conformitate acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederilor OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare și Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, republicată.

POLITICA DE RETURNARE

În cazul în care, produsul achiziționat ajunge la destinație deteriorat exclusiv din vina ComenziTorturiNaturale.ro sau daca produsul nu coincide cu cel comandat de client/utilizator, ComenziTorturiNaturale.ro va schimba produsul respectiv in cazul in care exista această posibilitate si este agreată de comun acord cu clientul. În cazul în care produsul respectiv nu mai poate fi realizat, atunci contravaloarea plătită de client îi va fi returnată.Procedura de returnare, presupune ca utilizatorul să transmită in scris către ComenziTorturiNaturale.ro solicitarea și să ofere toate detaliile necesare soluționării reclamației.ComenziTorturiNaturale.ro își rezervă dreptul de a alege modalitatea de a despăgubi fiecare client/caz, într-un termen de maxim 30 de zile lucrătoare.

ALTE CLAUZE

Pe site-ul ComenziTorturiNaturale.ro imaginile produselor au caracter informativ și pot conține erori cum ar fi: nuanța culorii produselor din imagini poate fi diferită față de cea reală, la fel și dimensiunile sau modelele de pe produse. ComenziTorturiNaturale.ro nu își asumă nici o răaspundere pentru diferențele apărute între imaginile prezentate pe site și produsele în realitate.Toate imaginile, filmulețele si textele precum și alte elemente de grafică ale site-ului, aparțin în exclusivitate ComenziTorturiNaturale.ro și folosirea fără acordul scris a celor enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare.Toate problemele ce pot apărea pe parcursul colaborării dintre client/utilizator si ComenziTorturiNaturale.ro vor fi soluționate pe cale amiabilă. In cazul in care soluționarea nu este posibilă se va apela la instanțele de judecata.

comenzitorturinaturale powerd by caffe latte

Copyright © Wood&Co Cafe SRL
Termeni și condiții