Comenzi torturi online sau telefonic la +40 0314 158-551

Cum alegem un tort aniversar pentru evenimente speciale

Cum alegem un tort aniversar pentru evenimente speciale

Tortul aniversar reprezinta un detaliu cheie al oricarei petreceri. Fie ca este vorba despre un tort pentru nunta, tort pentru botez, tort pentru zile de nastere sau petreceri private, alegerea lui trebuie facuta cu atentie.

Inainte de toate este indicat sa cunoastem numarul invitatilor prezenti la eveniment si sa comandam tortul avand in vedere un numar mai mare de portii cu cel putin 10% - 15%. Astfel ne asiguram ca tortul va fi de ajuns pentru toate persoanele prezente, chiar si in situatia in care la eveniment vor ajunge mai multi invitati decat numarul confirmarilor primite.

Tipul tortului ales trebuie sa corespunda specificului petrecerii. De exemplu, in cazul unui botez care se sarbatoreste in timpul zilei ne putem astepta la un numar mai mare de copii prezenti la eveniment. Drept urmare, optam pentru un tort mai usor, cu fructe si concentratii mai mici de zahar si ciocolata.

In cazul unui tort de nunta preferate sunt sortimentele de tort aniversar alb sau crem, cu multa frisca, iar in cazul petrecerilor private pentru adulti cum ar fi aniversarea unei firme, adecvate sunt torturile de ciocolata sau cu crema de cafea.

Posibilitatea de a testa inainte diverse sortimente de tort este de apreciat. Toate torturile prezentate pe ComenziTorturiNaturale.ro pot fi servite la felie in cafeneaua noastra Caffe&Latte din centrul Bucurestiului, din apropierea parcului Cismigiu. In acest fel clientii nostri stiu exact care tort se potriveste cel mai bine tipului de eveniment pentru care doresc sa plaseze comanda.

Va sfatuim sa comandati tortul de la un furnizor in care aveti incredere. Este important atat modul in care se prepara tortul, conditiile igienico-sanitare cat si promptitudinea incadrarii in termenul de executie stabilit de comun acord cu clientul.

Tortul este perisabil, de obicei se executa la comanda, un tort mare fiind greu de gasit "pe stoc" la orice cofetarie. In cazul in care termenul de livrare nu este respectat sau daca au loc greseli importante in prepararea tortului, va fi afectat intregul eveniment.

Tortul nu poate lipsi si nici nu poate fi gasit cu usurinta un substitut. Momentul tortului este mult asteptat de catre toti invitatii si atrage toata atentia petrecerii. Se fac poze, filmulete si ramane cu usurinta in memoria colectiva. De aceea, trebuie sa fie perfect.

Pentru ca realizam cat de important este fiecare tort aniversar, preparam toate sortimentele de la ComenziTorturiNaturale.ro in laboratorul propriu. Respectam toate regulile sanitare si de igiena. Folosim doar ingrediente naturale si foarte proaspete. Nu folosim conservanti si nici aditivi alimentari.

Comandati cu incredere tortul preferat pe ComenziTorturiNaturale.ro!
comenzitorturinaturale powerd by caffe latte

Copyright © Wood&Co Cafe SRL
Termeni și condiții